درمان ضعیف شدن چشم کودک

سلام پسرم سه سالشه بردمش برای معاینه چشم گفتن که لب مرز هست که چشش نمره بگیره ولی فعلا هیچ مشکلی نداره و به عینک احتیاج نداره و احتمال برگشت هست.خیلی نگرانم که چشش ضعیف بشه.برگشت پذیر هست؟چکار کنم؟ چه مواد غذایی رو بهش بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳ جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

ویتامین ها نقش مهمی در سلامت  چشم ها دارند. ویتامین A مهم ترین ویتامین در حفظ سلامت چشم ها است. همینطور ویتامین های B1 و B2 ، ویتامین C، روی و امگا 3 برای حفظ سلامت چشم موثر و مفید است.

 هویج، سیب‌زمینی ، کدوتنبل، فلفل دلمه‌ای نارنجی، پرتقال، گوشت ، لبنیات، روغن جگر ماهی، جگر، زرده‌ی تخم‌مرغ، اسفناج و تمام سبزیجات رنگی مواد غذایی مفیدی هستند.

 عدم استفاده از عینک آفتابی، استفاده مداوم از رایانه و تبلت، گوشی و تلویزیون باعث خستگی در چشم ها می شوند و سبب فشار به چشم می شود که منجر به کاهش بینایی می گردد.