سلام. من پسری یک سال و نیمه دارم که مبتلا به سی پی هستش. توانبخشی رفتیم یه سری تمرین دادن که باید باهاش انجام بدم. اما پسرم همش عضلاتش رو منقبض میکنه. نمیذاره تمرینش رو انجام بدم. بنظرتون چیکار کنم؟ حین سفت شدن عضلات تمرین ضرر نداره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

بايد تكنيک ها را ياد بگيريد كه بتوانيد بدون زور و اجبار و آسان تر با كودكتان تمرين كنيد.

برخی تكنيک ها وجود دارد كه انقباض های زياد و اسپاستيک را آزاد ميكند. و مجبور نيستيد كودک يا خودتان را تحت فشار زياد بگذاريد.

پس با زور بر خلاف انقباض ها تمرين انجام ندهيد

به كلينيک فيزيوتراپی مخصوص كودكان مراجعه كنيد (در اينترنت سرچ كنيد)

بسيار مهم است كه از الان همت و اراده خوبی داشته باشيد.

با انجام يكسری تمرينات روزانه ميتوانيد كمک زيادی به آينده كودكتان كنيد و روند بازآموزی و تمرين درمانی را آسان تر كنيد.