سلام 4 ساله ازدواج کردم و شوهرم خیلی با من سرده چه از نظر احساسی عاطفی چه از نظر جنسی چه کنم هر چی هم بهش میگم میگه تو دیگه شورشو دراوردی و مثل بچه ها رفتار میکنی

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
توضیحات شما کامل نیست‌ سن ایشان نحوه اشنایی شما و اینکه فرزند دارید یاخیر از ابتدای ازدواج بی تفاوت بودند ویا مدتیست سرد و بی توجه شده اند
نحوه گفتنتان نباید با انتقاد و سرزنش باشد باید در فضای دوستانه و صمیمی خواسته تان را بگویید
اگر خودشان به مشاور مراجعه نمیکنند شما پیش قدم شوید و بگویید اینقدر زندگی مشترکتان مهم است که فکر میکنید باید در رفتارتان تغییراتی ایجاد کنید به همین دلیل میخواهید از متخصص کمک بگیرید