سلام شبتون بخیر. میگم من این ماه سیکل ماهانه ام ۱۸روزه بوده یعنی ده روز زودتر مریض شدم حالا و یک ماه هست اقدام به بارداری کردم حالت تهوع سه چها روزی میشه و سردرد و سرگیجه و افت فشار دارم اینها علامتهای بارداری هست بی بی چک هم زدم منفی بود. آیا نیاز به آزمایش خون دارم یا نه؟ ممنون از راهنمایی تون

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.