دیدن فیلم های مستهجن همسر

سلام خسته نباشید. واقعا نمیدونم چی باید بگم من خیلی حساسم از دیدن این فیلم های مستهجن ...

من تمام تلاشمو کردم همیشه در زندگی که نیازهای همسرم رو برطرف کنم ولی همسرم متاسفانه از زمانی که تلگرام فیلتر شد

به بهانه تلگرام فیلتر شکن نصب کرد من خیلی بهش اعتماد داشتم و اصلا گوشیشو نگاه نمیکردم

یک روز گوشیشو برداشتم تا از اینترنتش استفاده کنم دیدم که در قسمت کروم کلی فیلم سرچ کرده قبلا یک بار دوستش براش فرستاده بود من مچشو گرفتم گفت به خدا این دفعه بوده

بهش گفتم راضی نیستم نگاه کنی چون ؟ آثار منفیش زیاده خلاصه غیر از کروم دیدم توی یوتیوب کلی از فیلم های مستهجن سرچ شده و این منو آزار میداد دیگه ندیدم تا این اواخر دوباره یک نرم افزار نصب کرده بود قفل گذاشته بود گفت که نمیدونه چیه رمزش و از زمان تلگرام من باور نکردم ولی میدونستم دیده ولی به روش نیاوردم اون هم نماز و روزش به جا بود و هست و الکی قسم نمیخوره گفت به قرآن من نمیدونم از کجا اومده به خدا نمیدونم و من از اونجایی که قبول داشتم باور کردم ولی با این حال هنوز ته دلم شک دارم یعنی دلم صاف نیست شکاک شدم حس میکنم آنلاین که میشه میره فیلم بد میبینه در صورتی که میگه دلیل نمیشه من یک بار اشتباه کردم دوباره اشتباه کنم منم از آثار منفیش بهش گفتم اونم گفت به خدا اشتباه میکنی ...

من اصلا هیچی براش از نظر رابطه جنسی کم نذاشتم همیشه نیازشو برطرف کردم ولی نمیدونم حس میکنم شاید تکراری شدم اونم محبتهاش خیلیه میگه به خدا اشتباه میکنی در ضمن من باردارم و اعتماد به نفسم پایین اومده به خاطر اینکه چاق شدم و تغییرات زیادی کردم همه رو به اینها ربط میدم و میگم نکنه منو نمیخواد و تنوع طلب شده ولی اون قسم میخوره که یک تار موی تو رو با صدتا مثل اینا عوض نمیکنم و اینکه همیشه قرآن میخونه و آدم معتقدیه حالا نمیدونم باید باور کنم یا نه اون میگه تهمت نزن به خدا گناه داره انقد تهمت میزنی....به نظرتون من اشتباه میکنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
توصیه می کنم ترجیحا موبایل همسرتان را کنترل نفرمایید تا با چنین صحنه ها و فیلم هایی روبرو نشوید .
به همسرتان اعتماد داشته باشید و این رفتار ایشان را به پای زیاد بودن میل جنسی ایشان و حس کنجکاوی ایشان ارتباط دهید و اعتماد به نفس خودتان را از دست ندهید .
اگر تجسس نکنید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد .