سلام خسته نباشید

برادر من از همسر اولشون یه پسر حدود ۴ ساله دارن که همسرشون مهریه رو میگیره و حق حضانت رو میده به برادر من و جدا میشن

از نظر مالی ایشون دو تا مغازه اجاره ای دارن و یک کارگاه که عملا چیزی از اون در نمی یاد... همسر اولشون حکم پلمپ مغازه رو بخاطر مهریه گرفت و برادرم مجبور شد باهاشون توافق کنه و مهر رو به صورت یکجا بده تا این خانم بره

الان حدود سه ماه میشه ازدواج مجدد کردن همسرشون قبول کرده بودن که پسر برادرم  رو نگه دارن و ... الان زدن زیر همه چی  و فقط درخواست پول دارن از برادرم به بهونه های مختلف ... چون یک آشنایی دوری با همسر اول برادرم داشت و می دونست که اون خیلی از برادرم پول به قول خودش میدزدیده الان ایشون هم همین روند رو دوست داشتن ادامه بدن... الان هم که به مشکل خوردن به برادرم میگه مهریه ام رو بده تا برم... مهریه این خانم چیزی نیست کلا ۱۴ تاست ولی اینکه از اول قصد شیادی داشتن آزاردهنده است... الان برادر من میتونه مهریه رو به صورت اقساط بده چون میدونم که اول و آخر باید بده ولی بگه طلاق نمیدم و باید با شرایط من زندگی کنی ... چون این خانم یه کم بی بند وبار هست و کلا در هفته ۳_۴ روز خونه نبوده به بهانه اینکه ایشون هم یکبار جداشدن و یک پسر ۵ ساله دارن که برو اون و ببینن... منزل پدر ایشون افسریه است و منزل برادر من ورامین... و اینکه چقدر نفقه به ایشون تعلق میگیره اگر اشتباه نکنم یا دیپلم دارن یا فوق دیپلم و پدرشون یک خانه سه طبقه در افسریه داره برادرم میتونه بگه اگه میخوای بچه ات رو ببینی هفته ای یک روز پدرت بیاره پیشت باشه و دوباره بیاد دنبالش ببره من نمی ذارم تنها تا افسریه بدی

در ضمن شرایط ضمن عقد که ایشون قبول کردن بچه برادرم رو نگه دارن و با زندگی تو ورامین مشکلی ندارن همه به صورت شفاهی بوده و مدرک نیست

خیلی ممنون اگر جواب بدین

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام برادرتان ميتوانند نگذارند به آنجا بروند و فرزندشان بيايند منزلشان ، مهريه را هم ميتوتنند به صورت اقساط پرداخت كنند در صورتی كه قاضی اعسار ايشان را بپذيرند