مصرف قرص لتروزول برای بارداری

سلام ۲۱سالمه و ۱ ساله برای بارداری اقدام میکنم ولی موفق نشدم بعداز ۱ سال شوهرم آزمایش داد که مشخص شد کمبود اسپرم داشت که خداروشکر با دو دوره قرص و آمپول آزمایش نرمال شد حالا دکتر واسم قرص لتروزول نوشته با اینکه قبلش سونوگرافی ندادم ببینم سایز فولیکول چنده. به نظرتون مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز می توانید یک دوره طبق تجویز پزشک خود از قرص لتروزول استفاده کنید اما بهتر است شبی یک عدد به مدت ۵ شب از این قرص استفاده کنید موفق باشید.