قند خون در بارداری

سلام

من هفته 10 بارداری هستم

قند خون ناشتام 101 بود و 2 ساعت بعد از صبحانه 115 بود .... این مقدار یعنی دیابت بارداری دارم ؟! چرا ناشتام زیاد بود و دو ساعت بعد از صبحانه اینجوری بود ؟

صبحانه هم همون چیزی خوردم که بیشتر وقتا میخورم خوردم (یک کف دست نون و پنیر و گردو )

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ممکن است در زمان آزمایش خون شما آن ۱۲ ساعت زمانی را که باید ناشتا بوده باشید را رعایت نکرده بودید در هر صورت با توجه به عدد قند خون شما ۲ ساعت بعد از صبحانه  جای نگرانی وجود ندارد شما دیابت بارداری ندارید موفق باشید