طول سرويكس در هفته ٢١ بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 69 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام .من تازه ٢١ هفته شدم.از هجده هفتگى انقباض و اكه بينى خفيف دارم.الان روزى ١ شياف پروژسترون و يک قرص پروژسترون ٢٠٠ مى خورم.هفتانه يک آمپول مى زنم.بخاطر عفونت نيتروفورانتوين مى خورم براى ٧ روز تجويز كردن .با اين حال شبها انقباض اذيتم مى كنه.گاهى لكه هم مى بينم.ديروز طول سرويكس رو با سونو شكمى پرسيدم گفتن ٢.٥٤ س .به پزشكم گفتم حرفى از سركلاژ نزدن.آيا با وجود انقباض و لكه بينى برم پيش يه دكتر ديگه برام سركلاژ ميكنه؟يا دير شده؟الان بهترين كار براى حفظ بچم چى هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
متوجه اندازه سرویکس نشدم لطفا دوباره بنویسید.‌ استراحت کنید دوره درمان را کامل کنید. کار سنگین نکنید و حتما عفونت ادراری را به طور کامل درمان و از سلامت خود مطمئن شوید.‌ اگر اندازه سرویکس بالای ۳۰ باشد مشکلی ندارد و بعد براساس شرح حال بیمار روش درمان مشخص میشود. روز خوش

تجربه شما

سلام.

طول سرویکس کوتاه هست.ا لبته به شرطی که توسط فرد مطمئن و واژینال انجام شده باشد.در شرایط شما تاثیر سرکلاژ با استراحت و پروژسترون یکسان است.

یعنی اگر استراحت خوب و مصرف پروژسترون داشته باشید،به اندازه سرکلاژ موثر است. و از نظر علمی هر کدام انتخاب شود درست است.

فقط اگر تصمیم به سرکلاژ دارید باید هر چه سریعتر اقدام کنید چون هفته ۲۱ هستید.

برای تصمیم نهایی حتما به پره ناتولوژیست مراجعه کنید تا مجدد سونو انجام داده و مشاوره شوید

طول سرويكس ٢.٥٤ سانتى متر بود . يعنى تقريبأ ٢٥ ميلى متر.انقباض و لكه بينىم متوقف شده و در حال استراحت هستم.الان ٢١ هفته و دو روز دارم. با يك پزشک ديگه صحبت كردم گفت طول سرويكس كم هست ولى چون اولين بارداريت هست سركلاژ نمى كنم.خيلى استرس دارم كه دچار زايمان زودرس بشم.هنوز پروژسترون قرس و شياف و هفته اى يه آمپول مى زنم.آيا باز با يك دكتر ديگه در مورد سركلاژ صحبت كنم،پيشنهاد شما چى هست؟