عوارض زایمان زودرس نوزاد

با سلام

نوزاد من ۲۹ هفته با وزن تولد ۱۲۸۰ بدنیا آمد و سه هفته در NICU بستری بود، الان ۱۴۰۰ است،

برای معاینه چشم به بیمارستان رسول اکرم رفتیم که پس از معاینه گفتن فقط ۴۰ درصد از شبکیه تشکیل شده،برای پیگیری هفته آینده وقت دادند،

خیلی نگران وضعیت چشمهای دخترم هستم، چند درصد احتمال دارد کامل شود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

در نوازادان نارس احتمال درگيری چشم زياد هست، هم به دليل نارس بودن و هم گرفتن اكسيژن كه اون هم بدنبال تشكيل نشدن ريه بايد استفاده بشه، حتماً معاينه چشم رو پيگيری كنيد.