انتخاب رشته ارشد و سردرگمی

سلام وقت بخیر مدتی فکر میکنم ارشد ثبت نام کنم اما نمیدونم چه رشته ای دیگه مغزم کار نمیکنه انقدر در اینترنت در مورد این موضوع سرچ کردم خسته شدم من درس خوندن رو دوست دارم ولی در انتخاب رشته مردد هستم دوست دارم رشته سختی نباشه و بتونم در اون رشته موفق بشم من به دنبال رشته مشاوره بودم فکر میکنم یک مقدار آسون تر باشه و به درد زندگیم میخوره ولی در اینترنت که سرچ کردم نوشته بود واسه روانشناسی و مشاوره باید روحیه کمک به دیگران و درک اونها رو داشته باشیم من فکر میکنم خودم بیشتر به یک مشاور احتیاج دارم و شاید نتوانم بعدها به کسی کمک کنم بعد به خودم بگم چقدر وقتمو واسه رشته ای گذاشتم که به دردم نخورد و نتونم بعدها ازش استفاده کنم بعضی وقتا به خودم میگم شاید خوندن این رشته کمکم کنه تا روحیم بهتر بشه شاید بعدها آدم بهتری شدم همین شایدها منو مردد میکنه در دفترچه ارشد نگاه کردم دیدم رشته های زبان خارجه ،جغرافیا، ادبیات فارسی روانشناسی ،مدیریت ،تربیت بدنی، علوم اقتصادی، حسابداری و حقوق این رشته ها ظرفیت دانشگاهشون زیاده ولی منابعشان رو که دیدم مثلا تربیت بدنی سخت بود، علوم اقتصادی سخت بود، حسابداری سخت بود، روانشناسی سخت بود، به رشته مدیریت و حقوق  هم علاقه ای ندارم کلا این رشته ها  واسه من سخت  هستن دوست دارم رشته آسان ترباشه و علاقه مند باشم مثلا به رشته مشاوره و علوم اجتماعی و ادبیات فارسی یک کم علاقه دارم ولی در مورد ادبیات فارسی میگم خب بعدش چیکار کنم .از یکی شنیدم که ادبیات فارسی درس عربی زیاد داره منم عربی علاقه ندارم به علوم اجتماعی و مشاوره یک کم علاقه دارم اما چون رشتم فرق میکنه نمیدونم میتونم بخونم یا نه خیلی سردرگمم باخانوادم صحبت کردم میگن مشاوره خوبه هم یک کم آسونه هم مثلا بعد تموم شدن درس میتونی در مدارس یا جاهای دیگه به عنوان مشاور کار کنی اما از طرفی من سر زبون دار نیستم میگم شاید از پسش برنیام از طرفی چند ساله از لیسانسم گذشته کلا همه چیز یادم رفته ولی خب علاقه ای به رشتم ندارم با این اوصاف من چه رشته ای شرکت کنم باید زودتر انتخاب کنم وقتم داره میگذره باید زودتر شروع کنم به خوندن. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
شما در متن خود نکاتی رو ذکرکردید که اگر به کمک هم به جنبه های مختلف آن نگاه کنیم بهتر متوجه می شویم که با هم تناقض دارند و برای تصمیم گیری بهتر نیاز است که به همه جنبه های این نکات توجه کنید:
  • هیج رشته ای به خودی خود آسان نیست هر رشته ای سختی های خود را دارد
  • یک فرد نمی تواند تمام ویژگیهای یک شغل را در آینده داشته باشد  بهترین افراد در هر شغلی بلاخره در یک یا چند مورد مشکل دارند.
  • برای هر رشته ای در آینده تنها زمانی کار وجود دارد که در آن رشته بتوانید با تلاش و پشتکار فعالیت داشته باید.
برای شما یکی از تست هایی که می تواند کمک کننده باشد تا ویژگیهای اساسی خود را پیدا کنید آزمون (MBTI) است.
این آزمون را با یک جستجوی ساده بصور رایگان از اینترنت پیدا کنید و از نتیجه آن استفاده کنید.
با شناخت بهتر از ویژگیهای شخصیت خود بصورت دقیق م یتوانید تصمیم بهتری برای آینده تحصیلی خود بگیرید.
شاد و پیروز باشید.