درمان جنون خودارضایی

باسلام همسر من قبلا خیلی پر شور بود و زیاد رابطه داشتیم و بسیار هم راضی بودیم من گهگاهی بسیار مشتاقم و گهگاهی اصلا دلم نمیخواد اما اون برعکس همیشه آماده بود. از وقتی سرکار میره خیلی خسته میشه و میگه جون ندارم شاید حدودا در ماه یکبار شده یا سه هفته یکبار اما تقریبا هر روز خودارضایی میکنه البته نه یواشکی! انقدر سایتهای مستهجن زیاد شده که ناخودآگاه معتادت میکنن هر بار هم ۲.۳ ساعت طول میکشه. میگم چطور جون اینکار رو داری میگه بدنم خسته است کارم خیلی سخته من هیچوقت با اینکار مشکل نداشتم اما این تبدیل شده به یک عادت حتی بعد یک رابطه عالی گفته میذاری فقط یک بار خودارضایی کنم؟ من خیلی ناراحتم و خیلی به خودم شک پیدا کردم که یعنی انقدر من از چشمش افتادم آخه اینترنت نباشه اصلا سمت این چیزها نمیره .کمکم کنین این اعتیاد و از سرش بندازم تو رو خدا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
افراط در خود ارضایی یا همان « جنون خودارضایی » یک نوع اختلال روانی جنسی است که نیازمند درمان دارویی می باشد .
پیشنهاد می کنم در اولین فرصت به اتفاق همسر خود به یک روانپزشک مجرب در حوزه سلامت جنسی مراجعه فرمایید .