درمان خارش بدن در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1204 بازدید 5 تبادل تجربه

من هفته 32 بارداریم بدنم خارش داره

من از هفته 28 تا 31 آمپول پرولوتن هم زدم

الان 1 هفته است خارش دارم

چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

می توانید از عرق کاسنی و  خاکشیر استفاده نمایید این مواد گیاهی باعث سم زدایی کبد می شوند اگر بهبودی حاصل نشد در مرحله آخر باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

منم هفته ۳۴ تا ۳۸ که زایمان کنم وحشتناک خارش داشتم. ترکهای شکمم مثل تاول شده بودن. آمپول بتامتازون، پماد هیدروکورتیزون، پماد کالامین، قرص ستیریزین،  هر چی دکتر داد استفاده کردم ، اما هیچکدوم فایده نداشت. در نهایت نامه  ختم بارداری بهم دادن،  زایمان کردم و راحت شدم. خیلی هم درد بدیه .درکت میکنم. اما واسه من که راه حل نداشت!!

بدن رو با سدر بشویید

سلام من الان هفته 36 هستم تقریبا 2 هفته هست بدنم خارش داره .شکم کمر دست پا و گردنم. آزمایش دادم گفتن آنزیم کبدم بالاس و پلاکتم پایینه .بعد از یک هفته دوباره آزمایش دادم الان علاوه بر اون دو فاکتور گفتن دفع پروتئین هم دارم.دکتر بهم قرص سیتریزن دادن و 6 تا آمپول بتامتازون دادن که بزنم واسه تشکیل ریه .و یه آزمایش کنترل دفع پروتیئن هم دادم (جمع آوری نمونه ادرار در 24 ساعت).دکتر قبلم هم بهم 2 تا آمپول دگزا دادن و شربت پرومتازین.

بنظر من حتما برید دکتر و آزمایش بدید اگه همه فاکتورها نرمال بود که بهتر.عرق کاسنی.خاکشیر .هندوانه و کلا چیزایی که خنک هستن بخورید اما درد از کاهش خارش رو دوا نکرد واسه من

@سارگل66

ازمایش دادم گفتن خوبه

بچه ات پسره؟ شکم پسر بدن خیلی خارش داره

@lخوشتیپ

نه دختره

@lخوشتیپ

بچه من دختره اما خارش شکم و بدن دارم. اتفاقا یه دکتر بهم گفت مطمئنی دختره؟ گفتم بله.و آخرین سونو که رفتم جنسیت همون دختر تشخیص داده شد

سلام‌ عزیزم‌ برو یک سونو گرافی بده حتما

@حمیله

چرا؟ مگه چی میتونه باشه؟