پریود نشدن بعد از زایمان

باسلام. من ۱۴ خرداد زایمان کردم و بعد ۳۶ روز خونریزیم قطع شد.۶ مرداد و ۸ شهریور مجددا لکه بینی خیلی کم و در حد دو سه روز داشتم.میخواستم  بدونم این لکه بینی ها پریود حساب میشن؟ چون قبل زایمان پریودهای خیلی شدید و هفت روزه داشتم. تا امروز هم دیگه لکه ندیدم آخه .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بعد از زایمان تغییرات هورمونی داریم و زمان میبرد تا سیکل پریودتان منظم شود. حتما روش جلوگیری مطمئنی داشته باشید تا مشکلی ایجاد نشود. بعد از زایمان از میزان حجم خونریزی کم میشود. روز خوش