دلهره جداشدن از دوست صمیمی

با عرض سلام و خسته نباشيد من يک دوست خيلی صميمی دارم كه از مهد كودک با هم هستيم ولی اون قراره سال ديگه كلا از اين شهر بره و هيچ راهی برای ارتباط وجود نداره من ميخوام به اين موضوع فكر نكنم و امسال و كنار دوستم شاد باشم ولی نميتونم و دائم به فكر سال ديگه هستم و اعصابم هميشه داغونه حتی به خاطر اين موضوع چند بار گريه كردم ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 13 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

جدایی و دوری بسیار سخت و غم انگیز هست و شما حق دارید نگران باشید

اما یک نکته هست که ما همیشه فراموش می کنیم زندگی در حال. لذت بودن در لحظه نگرانی از آینده و خاطرات گذشته دزدهای خوبی هستند تا این لحظات رو از ما بگیرند.

به همین دلیل وقتی با دوستت هستی سعی کن کارهایی که به هر دوتاتون خوش میگذره رو برنامه ریزی کنی و وقتی نگرانی ها به سراغت میاد با خودت یک جمله رمز بذار که با گفتنش بتونی به حال برگردی.

مثل مهم الان که او کنار منه. یا دوباره ذهنت پرواز کرد برگرد.

میدونم کمی سخت و نگران کنندست اما با تمرین می تونی خودت رو در حال و لذتش نگه داری.

روزهای زندگی سرشار از لحظات خوشی و شادی🌹🌹🌹