بی احترامی همسر به خانواده

سلام. شوهرم رو دوست دارم ولی الان در طی 12 سال زندگی مشترک چند بار وسط دعوا به مادرم فحش ناموسی داده. دعواها اصلا ربطی به مادر و خانواده من ندارد. و رابطه شوهرم با خانواده من و مادرم خیلی خوب و عالی هست. شوهرم از دست من عصبانی میشه ولی به مادرم فحش میده و بعد که با هم صحبت می کنیم راجع به این کارش. کار خودش رو توجیه می کنه و ((می گه مادرت مثل مادر خودمه به تو چه به اون فحش دادم مگه به تو فحش دادم. در دعوا حلوا خیرات نمی کنن حالا عصبیم کردی دو تا فحش هم دادم مگه چی شده))

چیکار کنم با این رفتارش؟ بارها هم بهش گفتم به شدت از این رفتار بدم میاد. از همه بدتر و آزاردهنده تر از همه چی این توجیه هاش هست

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

رفتارهای آزاردهنده همسرتان را یادداشت کرده و بدون قضاوت آنها را مورد بررسی قرار دهید، باید بدانید علت وقوع این رفتارها چیست و در چه موقعیت یا حالات هیجانی و فکری احتمال وقوع شان افزایش می یابد و اینکه عکس العمل شما در قبال آن رفتارها چیست؟ پیشنهاد می کنیم در صورت امکان، با همسرتان گفت و گو کنید و از خود ایشان نیز جویای علت رفتارهایش باشید و حتی از چگونگی پاسخ های خود در قبال آن رفتارها پرسش کنید. بی تردید با شناخت و آگاهی از علت اصلی می توانید تغییرات لازمه را اعمال کنید، مثلاً اگر بدانید بدرفتاری همسرتان به خاطر خستگی است از این پس سعی می کنید آرامش او را فراهم آورید یا اگر علت رفتارهایش را سماجت های خود بدانید قطعاً با زیر سؤال نبردن و حساسیت به خرج ندادن می توانید مانع شدت گرفتن مشکل تان شوید.

تا به کی می خواهید نقش قربانی را بازی کنید؟ برای خاتمه دادن به رفتارهای نامطلوب همسرتان، شایسته است از قالب قربانی بودن رها شوید و از حق خود دفاع کنید، دفاع از حق به معنای عصبانیت، تهدید، قهر، انتقاد کوبنده و... نیست بلکه باید بتوانید در مقابل رفتارهای غیرمنصفانه همسرتان، با حفظ حرمت، مقابله مثبت کنید، چه بسا تا زمانی که شما پذیرای درخواست های ناموجه ایشان باشید، همسرتان به اشتباه گمان می کند که سبک زندگی اش درست است و نیازی به هیچ تغییری نیست. بهتر است قاطعانه و در کمال آرامش، با رفتارهای نامطلوب اش مواجه شوید و قصور او را به شرط تغییر بپذیرید، در غیر این صورت به هیچ وجه از موضع خواسته های منطقی خود کوتاه نیایید. توجیه های ایشون نباید مانع عقب نشینی شما شود هر دفعه در کمال آرامش و قاطعانه ناراحتی خودتان را از این رفتار ابراز کنید.

اگر همسرتان زیر بار نمیرود و رفتارخود را ادامه میدهد، ناراحت نباشید، بپذیرید با تغییر سبک زندگی و ارتباط تان می توانید او را ترغیب به این امر کنید، انتظار تغییرات را به یکباره نداشته باشید، بلکه با مداوم. در تمرین بیان قاطعانه و محترمانه می توانید همسرتان را تسلیم بر اظهار نظر کنید. یادتان باشد مدیریت کلامی و رفتاری تضمین کننده سلامت رابطه تان است، هرگز حس حقارت را در همسرتان و حس برتری خود از ایشان را برانگیخته نکنید، بلکه تلاش کنید با بیان جملات و عباراتی، او را به تفکر وا دارید و ایشان را بتدریج به انجام رفتاری جدید عادت دهید

ایام بکام🌹🌹🌹