مسافرت مجردی

سلام. من یک سال و هفت ماه هستش که ازدواج کردم شوهرم تا به حال مسافرت مجردی نرفته و ممکنه چند وقت دیگه این درخواست رو از من داشته باشه. که با دوستاش به مسافرت برن به شوهرم اطمینان کامل رو دارم ولی دوستش به خانمش خیانت کرده . (خود همسرم این ماجرا رو گفت که بعد از فهمیدن موضوع همسرم با دوستش دعوا کرده و تا مدتی رابطه نداشتن ولی الان واسه همسرم تو شرکتشون کار پیدا کرده و شوهرم واسه این رابطش رو دوباره برقرارکرده) من نمیتونم بهش بگم رابطه رو قطع یا کم کن و به دوستش هم اطمینان ندارم آیا اینکه بزارم همسرم مسافرت مجردی بره خوبه؟ این اجازه رو بهش بدم یا نه؟؟ و چه جوابی رو بهش بدم که این موضوع افراطی و زیاد نشه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام و وقت بخیر دوست عزیز.هر انسانی بعد ازدواج نیاز داره که مستقل باشه .خوبه که به هم تعامل دارید و جویای نظر هم هستید ولی در کل این طرز فکر که چون مشکل بوده و خیانت از جانب دوست همسرتون بوده دلیل نمیشه که ایشون تو مسافرت بخواد شبیه به این شخص باشه .ما با کنترل کردن نمیتونیم مراقب شخص باشیم اگر کسی قصد خیانت داشته باشه در خفا هم کاری انجام میده.نگران نباش شما فقط به کیفیت زندگی زناشوییت دقت کن و افکار منفی از خودت دور کن.هم شما هم همسرت نیازه که یک زمان هایی مجرد باشید و مستقل مسافرت بدید. موفق باشی