اقدام به بارداری با کیست هموراژیک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 166 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشين من شبی سه عدد كلومفين به تجويز دكترم مصرف كردم كه همين منجر به كيست دوحفره ايی هموراژيک شد تجويز پزشكم اينه كه من به بارداری ادامه دهم و دارويي مصرف نكنم hيا كيستم بدون دارو از بين ميره؟ ميتوان با اين كيست باردار شد؟ دكتر ديگر سه بسته ال دی بدون اينكه قطعش كنم تجويز كردن من چيكار كنم؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

نتیجه سونورابفرستید.

اگر کیست ساده هموراژیک باشد،با فرصت دادن طی حداکثر ۲ ماه از بین میرود و مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکند. به شرطی که مرتب پریود شوید و کیست جدیدی ایجاد نشود.

تجربه شما

تصوير كيست دو حفره اي به ابعاد ٥٥*٢٨ ميليمتر در تخمدان چپ مشهود است كه حاوي دبري داخلي و clot در يك حفره و حفره ديگر ان echo free است

@aros

این کیست طی حداکثر ۲ دوره پریود جذب خواهد شد و بعد میتوانید باردار شوید. اگر پریودهای منظمی دارید نیاز به دارو ندارید، در غیر اینصورت ۲ دوره قرص جلوگیری مصرف کنید.