چاق شدن قبل از اقدام به بارداری

سلام جناب دکتر قبلا پیام داده بودم خانمی هستم 21 ساله با قد 158 وزن 45 میخوام واسه بارداری اقدام کنم میخوام حداقل وزنم به 50 برسه ضمنا اصلا اشتهایی به زیاد غذا خوردن ندارم که زیاد بخورم که چاق بشم پیش دکتر تغذیه رفتم پودری که داد اسمش گین آپ بود باعث شد تیروئیدم کم کار بشه به 50 رسیدم ولی بعد از قطعش دوباره به وزن قبل برگشتم میشه به راه درست وغیر قابل برگشت بدین لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
مصرف پودر گین آپ ارتباطی با تغییرات تیرویید ندارد و احتمالا فقط در آن زمان کم کاری تیرویید رخ داده است. می توانید پودر را ادامه دهید. هیچ راه غیر قابل بازگشتی هم نداریم چون هر زمان که دریافت شما کاهش یابد مجددا افت وزن آغاز خواهد شد.