سلام من دو ماه باردار هستم دکتر برام آزمایش anti rubella (igG)  من 164 هست بعد نوشته بین 7 الی 10 باشد و آزمایش Varisella zoster(igG) من 21.6 هست و نوشته بین 9 الی 11 باشد خواستم کمکم کنید چون دکتر ازم پرسید قبلا آبله مرغون و سرخک گرفتی منم گفتم وقتی دبستان بودم گرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

این دو آزمایش یعنی در مقابل سرخجه و آبله مرغان ایمنی دارید و مبتلا نخواهید شد.