سایز مناسب فولیکول برای بارداری

با سلام و خسته نباشيد.ببخشيد من امروز روز نهم پريودی هستم و سونوگرافی دادم بعد از مصرف كلومفين دكترم بهم گفت كه يک فوليكول سايز٢٠ دارم که زيادی بزرگه براي اين روز! برای روز يازده هم آمپول اچ سی جی داده! ميخواستم ببينم با يک  دونه فوليكول سايز ٢٠ تو اين شرايط ميشه باردار شد؟ ماه های گذشته با اينكه چند تا فوليكول خوب داشتم باردار نشدم.

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

هر ماه ده درصد شانس بارداری دارید و بقیه شرایط برای بارداری هم باید مهیا شود اگر مشکل ناباروری دارید به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید. شب خوش