خراب بودن دندان

سلام عرض ادب

ایا حرص خوردن موجب تسریع در خرابی دندان ها میشود؟ یا فشار دندان ها روی هم؟

و اینکه دندان ها گاهی در خواب غیرارادی در هم قفل میشوند، علتش چیست؟ درد کمی هم داره، منظورم از قفل شدن یعنی ببینید زمانی که دهنم رو‌ میبندم دندان های بالا جلوی دندان های پایین قرار میگیره ولی اینکه میگم گاهی در خواب قفل میکنم اینه که دندان های بالا رو به زور پشت دندان های پایین میارم و فشار میدم علتش چیه؟

با سپاس و ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام .حرص خوردن باعث خرابی دندان نمیشه ولی این حالت فشردن دندانها و قفل شدنشون منشا عصبی میتونه داشته باشه.باید روی آرامشتون بیشتر کار کنید و خوبه که با یک روانشناس یا روانپزشک مشاوره کنین.گاهی یه آرامبخش ساده و یا شل کننده عضلانی ضعیف خیلی کمک کننده است.