آشنایی در فضای مجازی

من از یک پسری که آشنا هم هست خوشم اومده بود حدود ۱۰ روز پیش داشتم پروفایل واتس اپشو می دیدم اشتباهی دستم روی تماس خورد و متوجه شد ولی واکنشی نشون نداد تا پریشب که ساعت ۱ شب در واتس اپ زنگ‌ زده بود و من صبح روز بعد متوجه شدم اما تا الان کاری نکردم به نظرتون از این راه برای برقراری ارتباط میشه استفاده کرد؟( با توجه به اینکه از طریق خانواده میتونه اقدام کنه این کار درسته؟) مثلا بهش پیام بدم و ازش در مورد تماسش سوال کنم یا نه؟

اگه پیام بدم متنش چی باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز نظر شما از این ارتباط دوستی است یا ازدواج چون داخل پرانتز به این مورد متذکر شدید که می تواند از طریق خانواده اقدام کند .

دوست عزیز اگر نظر شما ازدواج است می توانید از طریق کسی که به او اعتماد دارید از نظر او هم مطلع شوید . ولی اگر فقط دوستی است این دیگر به شخصیت خودتان بر می گردد که اگر خودتان به او زنگ بزنید و از ایشان در خواست دوستی کنید به شما لطمه وارد نمی کند ؟در مورد تماس هم اگر از ایشان سوال کنید به شما خواهد گفت چون شما تناس گرفتید من هم زنگ زدم .

موفق باشید .