سلام. پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارید. میخوام بدونم استرس و ساعات کاری طولانی همزمان با بارداری چه تاثیری بر سلامت روحی و جسمی کودک میذاره؟ و از چه زمانی میشه نوزاد رو مهدکودک گذاشت بدون اینکه اثر منفی بر روانش بذاره؟ من دانشجوی دکترا هستم، 3ترم از درسم باقیمونده (30 سالمه، 7ساله ازدواج کردم) و با همسرم سر مسیله ی زمان بچه دار شدنمون اختلاف نظر داریم، ایشون معتقدن باید کاملا درسم تموم بشه و بعد اقدام کنیم، و 3سال بعد از زایمان هم کار نکنم و بچه رو مهد نذاریم. ولی نظر من اینه همزمان با درسم باردار شم، طوریکه 1-2ماه بعد از دفاعم زایمان کنم، و از نظرم 1سالگی سن مناسبیه برای مهد. (شرایطم هم اگه به مشاوره کمک میکنه: دانشگاه نزدیک خونه ست و رفت و آمد زیادی ندارم. بطور میانگین روزی 10ساعت رو پشت کامپیوترم، کارای ازمایشگاهی سنگین یا شیمیایی هم ندارم، تنش و استرس خاصی هم تو زندگیم ندارم، همسرم تو همه ی کارا باهام همراهه، و اینم بگم که ایران نیسم و بجز همسرم کسی نیست که کمکم کنه) میخوام نظر کارشناسی شمارو بدونم. بینهایت ممنون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز نکته ای که در اخر بهش اشاره کردید نکته مهمیه .شما در کشور دیگری زندگی میکنید وبه خانواده دسترسی ندارید 7سال از ازدواجتون گذشته وهنوز اقدام نکردید که باید مشاوره قبل از بارداری داشته باشید تا مطمعن باشید که هروقت اقدام کردید میتوانید باردار شوید اینکه شرایط شما در بارداری چطور خواهد بود قابل پیش بینی نیست شاید استراحت مطلق شوید شایدم تا روز اخر بارداریتون بدون مشکل سر کار برید پس نمی تونید از الان بگید همزمان با درس باردار میشم .از طرفی استرس برای مادر باردار سم هست وروی جنین تاثیر مستقیم میزاره .شاید مجبور بشید بخاطر دفاع پایان نامتون فعالیت بیشتری بکنید ودر استرس باشید که خوب نیست بهتره با یک مشاوره زنان صحبت کنید شاید نیاز باشه چند ماه قبل از بارداری جلوگیری نکنید معمولا توصیه میشه بچه تا قبل از 3سالگی مهد نره ولی از طرفی هم 3سال از محیط کاری دور بودن شاید برای شما آزار دهنده باشه این به انتخاب شما برمیگرده که اولویت های زندگیتون رو مشخص کنید فعلا به بارداری بدون استرس فکر کنید که مهمتره چون بعد زائمان نهایتش بعد یکسال میشه با ساعت کاری کمتر شروع کرد موفق باشید