سلام. خسته نباشید. دخترم در گفتن ادرارش تنبلی میکنه و وقتی که میگه دیر شده و توی شلوارش ریخته. چیکار باید بکنم؟مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

اول از همه اینکه از دعوا و تهدید کردن بپرهیزید. با توجه به اینکه چقدر مایعات خورده خودتان زمان هایی را اختصاص دهید و دخترتان را دستشویی ببرید نیاز نیست صبر کنید تا خودش وقتی شلوارش را خیس کرد اعلام کند. تشویق های زبانی داشته باشید مثلا آفرین دخترم چه بزرگ شده یا خانوم شده شلوارش خیس نمی کنه و ... . با هم قول و قرار بگذارید که اگر به موقع اعلام کرد و لباسش تمیز بود جایزه بگیرید( حتما بعد از انجام کار صحیح، جایزه بدهید نه قبل از آن که باج می شود).