نامه برای فرشته ها

سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم آیا نامه نوشتن برای فرشته ها جهت رفع مشکلات و رزق و روزی و کارگشایی شرک هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

در اسلام نامه به فرشتگان نداریم.  اما اگر به این قصد نامه بنویسید که می‌خواهید آنان را واسطه فیض الهی قرار دهید، شرک نیست. اما اگر نامه بنویسید به این نیت که آنها خودشان مشکل شما را برطرف می‌کنند و خودشان به شما روزی می‌رسانند، این شرک است.