درمان عفونت ادراری در باردارى

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 68 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من تازه وارد هفته ٢١باردارى شدم. الان ٢٠روز ميشه كه انقباضات و لكه بينى دارم.١٠ روز با مصرف دوفاستون و پروژسترون و آمپول هفتانه بهتر نشدم. در حال حاضر شبى يک عدد شياف پروژسترون استفاده ميكنم ولى لكه بينى دارم و گاهى انقباض.امروز نتيجه كشت ادرار گرفتم و staphylococcuse نشون داد. داروهاى پيشنهاديش

1-Norfloxacin,levofloxacin,trimoxazol

2-Ceftriaxon,cefotaxim,nitrofurantoin

من به پنيسيلين حساسيت داشتم .كدوم يک براى باردارى قابل استفاده هستن؟ميشه نظر خودتونو بدين كه كدوم سيف هست؟

يعنى عفونت برطرف بشه مشكل رفع ميشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل Karmand
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

نيتروفورانتوئين در باردارى داروى بهترى است ولى با توجه به لكه بينى و ساير مشكلات حتما نزد متخصص خود مراجعه كنيد

تجربه شما

ميبخشيد ولى امروز طول سرويكس اندازه گرفتن ٢٥ بود. بايد چيكار كنم