سلام

پسر سه ماهه ام با وزن 3400 متولد شده الان 6.100 تا سه شب پیش شبا ساعت 12 تا 6 -7 صبح می خوابید اما از سه شب قبل شبا همش بیقراری میکنی و همش انگار چیزی میاد تو دهنش سینه رو اصلا نمیگیره تا خواب آلود بشه و چشاش بسته بشه بعد 1 ساعت گریه مداوم و هی پستونک خوردن نهایتش 2 -3 ساعت میخوابه آب دهنش هم زیاد شده بطوریکه مجبورم پیش ببندم.

تو طول روز کم پیش میاد اینجوری بشه اما شبا همش این حالتیه استفراغ نمیکنه اما با توجه به نشانه ها خوندم رفلاکس پنهانه

به نظر شما چیکار کنم؟

تو یه شهریم که دکتر خوب نداره و تا مرکز استان فاصله داره.

لطفا کمکممپ کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

بايد موقع خوابوندن كودک از كمر به بالا شيب ٣٠ درجه بديد. موقع شير خوردن هم همين طور.

در صورت بهتر نشدن شربت امپرازول شروع كنيد عصرها ٣ سی سی قبل از شير بديد.

تجربه شما

شربت رانيتيدين استفاده نكنيد.

كپسول امپرازول رو شروع كنيد روزي يك بار يک سوم كپسول رو توي يك قاشق ماست يا آب سيب بريزيد بديد.ترجيحاً عصر ها بديد بهتره با توجه به شرح حالش.

با تشکر ممنون از پاسخ شما

شربت امپرازول رو گیر نیاوردم مقدار و مصرف رانیتیدین به چه صورت می باشد؟