با سلام و عرض خسته نباشید.

من قصد باردار شدن دارم پیش متخصص زنان رفتم و برام قرص فولیک اسید 1 و فمبیون تجویز کردن. از بعضیا شنیدم که میگن قرص یدوفولیک بهتر از فولیک اسید هست. میخواستم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز مصرف یکی از این مکمل ها کفایت می کند مثلا می توانید یا از قرص فمیبیون که اسید فولیک دارد استفاده کنید یا از قرص یدو فولیک و یا اسیدفولیک یک میلی گرمی این طور نیست که این داروها با هم مصرف شوند مصرف دوز بالای داروها عوارض دارد می توانید بعد از اتمام قرص فمیبیون به مدت محدود از قرص یدوفولیک استفاده کنید و بعد قرص اسید فولیک یک میلی گرمی را ادامه دهید موفق باشید.