افکار منفی در بارداری

سلام خسته نباشید من 10 هفته باردارم و همش فکرهای منفی راجع به بچه میکنم چون بارداریم و انجام لقاح نزدیک عید قربان بوده همش میگم نکنه بچم تعداد انگشت هاش اینجوری بشه اونجوری بشه و همش فکرهای منفی .سر دخترم اصلا از این فکرها نداشتم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم وجود استرس در هنگام بارداری می تواند عوارض جبران ناپذیری داشته باشد، بارداری جزو مهمترین دوران زندگی است. اغلب افراد در دوران باداری نگران سلامت جنین خود هستند اما وجود استرس و افکار منفی در هنگام بارداری تأثیرات منفی بسیار روی جنین و مادر دارد. میزان آسیب پذیری جنین در ۳ ماهه اول بارداری بیشتر از زمانهای دیگر است بنابراین در این زمان باید بیشتر مراقب سلامت روحی و جسمی خود باشید. بهداشت روانی شما بسیار حائز اهمیت است. نارسایی مغزی، کم وزن بودن جنین، تولد زودهنگام و عقب ماندگی ذهنی از جمله عوارضی است که بدلیل استرس های شدید ایجاد می شوند. استرس و فشارهای روانی در هنگام بارداری می توانند افراد را به انواع اختلال های روانی و حرکتی مبتلا کنند. به صورت کلی وجود هیجان در دوران بارداری امری غلط نیست اما نوع هیجانی که افراد دچار آن هستند بسیار حائز اهمیت است. هیجانی که فرد را به موفقیت می رساند لازمه هر زندگی است اما استرس، افکار مخرب و آسیب زا می تواند بسیار برای سلامتی مادر و جنین خطرناک باشد. تحقیقات نشان می دهند که وجود استرس در دوران بارداری، جنین را مستعد ابتلا به مشکلات عاطفی، شناختی، رفتاری و بیماری های مختلف می کند. شما می توانید با فکر کردن به نوزادی سالم افکار منفی را از خود دور کنید و به امور مثبت بیندیشید. زمانی زمانی که سطح افکار مثبتتان در این دوران افزایش بیابد شادی و نشاط تان افزایش خواهد یافت. همچنین تغذیه و خواب کافی می تواند در سلامت مادر و جنین و کاهش اضطراب و نگرانی بسیار مؤثر باشد. موفق باشید.