اختلاف و دخالت مادرشوهر

با شوهری که مادری دهن بین، خبر چین و دو بهم زن داره چیکار باید کرد؟ جلوی روم میگه دوستت دارم ولی پشت سرم حرف میزنه، دوست داره همیشه خونشون رو گردگیری کنم و با تحکم و اخم بهم می فهمونه باید به شدت کار کنی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
 عزیزم اطلاعاتت خیلی کلی است .

 در مورد این موضوع ها باهاشون صحبت کنید . اول حسن نیت تون رو بهشون ثابت کنید و بگید احساس میکنید یک سری مسایل بینتون وجود داره که اجازه نمیده ما با هم روراست باشیم . بهتره در موردشون با هم حرف بزنیم

در مورد کار کردن هم موضع خودتون رو مشخص کنید . البته این موضوع به رسم و رسومات خانواده ها هم بستگی دارد. بعضی از خانواده ها کارکردن عروس خانواده رو جزو وظایفش میدونن. بعضی ها کار کردن رو جزو لطف و محبت عروس میدونن

بهتره در این مورد تعادل رو رعایت کنید هم ملاحضه ایشون رو کنید و هم خودتون رو