سلام خسته نباشید اولین روز آخرین پریودت من ۲ فروردین هست

توی سونو ۳/30 سن جنین ۱۲ هفته و۰ روز بوده

در سونوی تاریخ ۵/۸ سن جنین ۱۷ هفته و۳ روز بوده

سوالم اینه چرا سن جنین تو هیچ کدوم از این ۳ مورد بالا با هم یکسان نیست؟ الان من دقیقا چند هفته و چند روزم میشه؟

و سوال دیگه که اگه لطف کنین پاسخ بدین تو سونو ۱۷ هفته و ۳ روز وزن جنین ۱۹۳ بوده این خوبه یا کمه؟

اولین بارداریم هست سقط نداشتم و ۳۱ سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

برای بررسی اینکه کدام سونودقیق تر است، باید عکس آنها را ببینم.

و البته تفاوت جزیی در تاریخها مهم نیست. زمان تقریبی زایمان با برآورد میانگین سونوهای زیر۲۰ هفته و تاریخ اولین روز آخرین پریود معلوم میشود.

وزن خوب بوده.