زود پریود شدن عمدی

سلام خسته نباشید. من 29 باید پریود بشم ولی از اونجایی که خیلی استرس داشتم این ماه تقریبا یک هفته پریودم عقب خواهد افتاد من همیشه یک هفته قبلش سینه هام درد میکنن و الان این علامت و ندارم یعنی حتما پریودم تاخیر میفته. میشه از الان پروژسترون استفاده کنم که زود پریود بشم؟ چون میخوام برم زیارت و پریودم تو روزای زیارتم میفته.

اینم بگم که این روزا ترشحات سفید رنگ و چسبنده دارم که احتمالا مال تخمک گذاری.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر ترشحات تخمک گذاری شما باشد یعنی دو هفته دیگر پریود خواهید شد موفق باشید