علت تاخیر در پریود

15 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من از 12 شهریور که زمان آخرین روز پریود بود دیگه پریود نشدم و امروز هم جواب ازمایش بارداری رو گرفتم که کارشناس مامایی گفت منفیه؟امکان داره که جواب غلط باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر در مرکزی معتبر بررسی شدید و بعد از تاخیر ده روزه آزمایش داده اید به جواب آن اعتماد کنید و برای درمان مناسب با پزشکتان مشورت کنید. بررسی هورمونی در صورت تکرار مشکل پیشنهاد میشود. روز خوش

تجربه شما

سلام

هر ماه ده درصد فرصت بارداری دارید ولی برای افزایش شانس بارداری حتما ورزش کنید. کاهش وزن و اصلاح سبک زندگی و داشتن رژیم غذایی مدیترانه ای به شدت شانس بارداری را افزایش میدهد.‌روز خوش

سلام خوبین رفتم دکتر و سونوگرافی گفتن که کیست دارم و تنبلی تخمدان هست برام دوتا آمپول زدن و همچنین قرص دادن که 15 روز بهتر از پریود بخورم و همچنین قرص اسید فولیک هم استفاده میکنم بنظرتون امکان داره بارداری دارم؟

عزیزم من پارسال پریودم 20 روز عقب افتاد فکر میکردم باردارم ولی بعد متوجه شدم که تخمدان پلی کستیک دارم معمولا جواب ازمایش خون دقیق بهتر بری پیشه یه متخصص زنان تا ببینی چرا پریود نشدی