تمایل نداشتن به رابطه جنسی

سلام وقتتون بخیر، من حدودا ۳ ساله که ازدواج کردم، اوایل خیلی تمایل به رابطه جنسی داشتم اما الان ۲ سالی میشه که دیگه مثل قبل نیستم این من و همسرم رو خیلی اذیت میکنه،من که به اون شدت گرم بودم الانم به این شدت سرد شدم،تو رو خدا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
کاهش میل جنسی یکی از اختلالات جنسی است که علل متعددی می تواند داشته باشد :
بروز افسردگی ، اضطراب ، وسواس جنسی ، مصرف برخی داروها که موجب کاهش میل جنسی می شوند و هم چنین پاره ای علل دیگر . ابتدا می بایست علت مشکل مشخص شود سپس بر پایه علت ، درمان متناسب آن صورت گیرد . بنابراین توصیه می شود جهت اخذ شرح حال دقیق و علت یابی مشکل به اتفاق همسر خود به یک زوج درمانگر و یا یک روانپزشک مراجعه فرمایید .