لرزش دست موقع امضا زدن

سلام همسر من کارش جوری هست که مدام با امضا زدن سر وکار داره چه مکاتبات اداری چه امضا چک. اما میگه بیشتر وقتا که اقدام میکنم دستم ول میشه کنترلشو ندارم که امضا کنم یا میلرزه مثلا وقتی کسی به دستش نگاه میکنه موقع امضا زدن این اتفاق بیشتر میشه. یک خاطره بدی هم از امضا زدن داره از قبل. اصلا آدم استرسی نیست ولی در امضا کردن مشکل داره تمرینی برای این مساله وجود داره. دکتر روانشناس هم بهش قرص معرفی کرده  اما برای همچین مشکلی قرص زیادی به نظرم.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت مرد شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... معمولا آدمها موقع انجام كاراشون دوست ندارن كسی به دستشون نگاه كنه و گاهی اوقات هل ميشن ... برای اينكار بهتره چندين بار تو خونه جلوی شما و در حضور اعضای خونواده خودش امضا كردن رو انجام بده و اين اضطراب نگاه كردن به دستش كم كم ميريزه ! به نظر من هم نيازی به دارو نداره .