درمان سقط مکرر

سلام وقت بخیر من دو تا سقط در 5 هفته داشتم و طی آزمایشات انعقاد خونم کمی مشکل داره و لبه مرزه

من چند تا دکتر رفتم یک سری ها میگن آسپرین مصرف کن یک سری هم میگن بعدش و البته آمپول سلکسان هم باید بزنم. میخواستم بدونم قرص قبل بارداری بخورم یا نه!؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
طبق اظهار شما که آزمایشات اعتقادی کمی اشکال دارند و احتمال نیاز به مصرف آسپرین مطرح شده ، نظرات متفاوت است بعضی از قبل بارداری بعضی از ابتدای بارداری توصیه به مصرف میکنند.
درمواردی هم هست که با وجود کمی تغییر در آزمایشات توصیه به مصرف دارو نمیشود.
بنابراین هر بیمار دقیقا با شرح حال خودش و آزمایشات خودش باید ارزیابی شود.