مشکلات مادر با دختر نوجوانش

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 115 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من متولد ۶۶ هستم یک دختر ۱۳ساله دارم که مدتی پرخاشگر شده شدیدا عصبی و زود رنج شده از مدرسه که برمیگرده مستقیم میره در اتاقش و خودشو سرگرم آهنگ و کلیپهای ترکیه ای میکنه شب و روزش شده رویای رفتن به ترکیه منو قبول نداره میگه وظایف مادری رو بلد نیستی تا میخوام باهاش حرف بزنم گریه میکنه میگه هیچی نگو به خدا نمیدونم چیکارکنم هم محبت میکنم هم بهترین امکانات رو در اختیارش میزارم یا از غربت گله میکنه یا نداشتن موبایل که همه دارن بجز من و خیلی چیزهای بی مورد که داره نابودش میکنه خیلی نگرانشم خیلی ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.تمام رفتارهای فرزندتون طبیعی و بخاطر ورود به سن نوجوانی هست از این به بعد او علایقی پیدا میکنه که برای شما عجیب و غریب هست. هورمونهای او بشدت بهم ریخته و او را عصبی و پرخاشگر و افسرده و حساس کرده. دقیقا حالتی شبیه قبل از دوران قاعدگی خانمها که حساس و عصبی و پرخاشگر میشن. با این تفاوت که او سی روز ماه این حالات را داره. درکش کنید. زیاد سر به سرش نگذارید.بهش محبت کنید. سعی کنید بجای انتقاد از او درکنارش باشید و دوستش باشید.گاهی شما هم همراهش آهنگ گوش کنید و همراهیش کنید. با هم فعالیتهای مادرانه و دخترانه صمیمانه انجام بدید. با هم دوتایی برید کافی شاپ...استخر...پیاده روی

سعی کنید همراه او نوجوانی کنید و حس و حالش را درک کنید.او به تنهایی های خاص خودش نیاز داره.اگر باز احساس میکنید در ارتباط با او مشکل دارید با مشاور نوجوان صحبت کنید.

تجربه شما

بسیار ممنونم از وقتی که گذاشتین