درست بیان نکردن کلمات دخترم

با عرض سلام .دختر 7 ساله ای دارم امسال کلاس اول از موقعی که به مدرسه رفته کلمه ها رو 2 الی 3 بار باید براش تکرار کنم تا درست بیانش کنه تا قبل از مدرسه این مشکل رو نداشت در ضمن خیلی مدرسه و معلم و همکلاسی هاشو دوست داره درس هاش هم خوبه.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام

این فکر نمیکنم نشانه مشکلی باشه بلکه صرفا به خاطر اغاز سواد اموزی و نوشتن هست که این مورد برای دخترتون پیش اومده و احتمالا بعد از یکی دوماه خود به خود اصلاح شه. اگر اصلاح نشد از کتاب های خوب شنیدن و خوب دیدن انتشارات مدرسه استفاده کنید