سپردن قرآن به آب روان

سلام خسته نباشيد

قرآن خونمون به دلايلى پاره پاره شد خوندم اگه قصد بى احترامى نباشه میتونم اونو در يک تشت پر از آب بزارم كه كم كم آيات و اسماء متبركش محو بشن

اما چند روزه داخل تشت پر از آب گذاشتم هنوز آيات محو نشدن اما دست به ورق ها بزنم خمير ميشن

الان بايد چيكارش كنم؟ ميشه با اين وضعيت دفنش كنم؟ چون نزديكى ما رود يا آب روان وجود نداره كه بهش بسپارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٠ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

اگر اصلا امکان ندارد که به آب روان بسپارید، در چاهی که فاضلاب نباشد بیندازید. مثلا اگر چاه آشپزخانه فاضلاب نیست در آن بیندازید. اگر اینها امکان نداشت در جای پاک و اَمن، دفنش کنید.