تاخیر در حرکت کودک 21 ماهه

276 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام دختر من نزدیک 2 سالشه و به دلیل بیماری ریه که یک سال درگیرش بود و همچنان هست البته رو به بهبود هست، هنوز از نظر حرکتی مشکل داره و به تنهایی حتی نمی شینه مشکل مغزی نداره و حرف میزنه مشکل جذب نکردن کلسیم و کم بودن ویتامین دی داره شهرستانی هستیم و 4 ماه بیمارستان مرکز طبی تهران بستری شد در حال حاضر وزنش 7 کیلو لطفا کمک کنید. کاردرمانی و فیزیوتراپی جواب میده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام

با توجه به اینکه فرمودید کودکتون مشکل مغزی نداره به احتمال زیاد تاخیر زیادش به علت فقر محیطی ناشی از بی‌تحرکی و بستری زیاد در بیمارستان باشه، هرچند که مشکلات استخوانی و ریه هم می‌تونه تاخیر رو تشدید کنه.

اگر قضیه مواردی باشه که در بالا ذکر کردم با کاردرمانی بهبود کودک شگرف و عالی خواهد بود.

ولی به نظر می‌رسد این میزان از تاخیر علت دیگری هم داشته باشد. حتما کودکتان توسط یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک ویزیت بشه و ازش نوار مغز و ام ار ای گرفته بشه بعد بدون اتلاف وقت ببرید کاردرمانی. کودکتون هر مشکلی که داشته باشه کاردرمانی بهش کمک خواهد کرد.

با احترام

تجربه شما

با تشکر فراوان از راهنماییتون

عزیزم یعنی تا الان کسی به شما نگفته کاردرمانی باید ببری؟ معلومه که اگه پزشک اجازه بده کاردرمانی جواب میده