من هفته بيستم باردارى هستم. در حالىكه پروژسترون قرص استفاده ميكنم و دو آمپول هفتگانه هم زدم ولى انقباضات دارم و هنوز گاهى لكه بينى دارم.خيلى وقته رابطه نداشتم و استراحت نصبى داشتم. امروز آزمايش ميزان پروژسترون خون گرفتم ٥٩ ng/mg بود. اين مقدار مناسب هست. دكتر گفته از امشب بجاى قرص شبى يک عدد شياف پروژسترون ٤٠٠ ميلى گرم استفاده كنم. چرا لكه بينى و انقباضات رفع نميشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

میزان عدد آزمایش بستگی به رنج آزمایشگاه دارد و نمیتوان اینطور گفت که نرمال هست یا نه

در رابطه با انقباضات و لکه بینی شما جز بارداری های پرخطر محسوب میشوید و باید خیلی موارد را رعایت کنید. از توالت فرنگی استفاده کنید. بیشتر استراحت کنید. از پله بالا و پایین نروید