اختلاف با مادر شوهر

سلام من ۴ ساله که وارد یک خانواده شدم ۳ سال حدودا عقد بودم چند بار با مادر همسرم مشکل داشتم بخاطر بی ادبی، بی احترامی جلوی دیگران قهر کردن با خودم ،در صورتی که عروس بزرگشون خیلی بدتر یکبار هم تا پای طلاق رفته ولی برگشته اگه قهر کنه خودشو براش میکشه میره معذرت خواهی ولی مدام منو ناراحت میکنه تازگیا هم که ما وضعیت مالیمون بد شد مدام میگه روزیت کمه، خستم کرده ازش خشم و نفرت دارم بگید من چیکار کنم تازگیا هم دچار افسردگی شدم حوصله نه بیرون رفتن دارم نه حوصله کار خیلی داغون شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام وقتتون بخیر.مساله مهمیه و درکتون میکنم که از نظر روحی تحت فشار هستید .پیگری کنید ببینید چی باعث شده که حق دخالت به زندگیتون داشته باشن حمایت نکردن همسرت یا اینکه خیلی رابطه دوستانه ای از اول شروع کردی.اگر قهر هم میکنن در عین احترام فقط رفت و آمد خیلی محدود کن و اگر همسرت حمایت نمیکنه همسرتم تحت فشار نزار که دفاع کنه چون شما خودت باید مقابله کنی و بهتره رابطه ها درگیر نشه. خشمی و ناراحتی که ازش داری بهش بگو بزار خشمتون عمیق نشه. و از طرفی رابطتت با همسرتو درگیر نکن و سرد نشید از هم با وجود این که مدیریت این موضوع سخته ولی اگر شما بخوای همسرت کنار شماست و در حد تحمل کردن فقط رفت و آمد کنید.موفق باشید👌