دخالت خانواده همسر

تو دعوا سر شوهرم داد زدم و با مشت افتادم به جونش. دختر آرومی هستم ولی خانواده اش از اول نامزدی دیونم کردن . چیکارکنم شوهرم ازم دلخور نباشه من واقعا دوستش دارم و با عشق ازدواج کردیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
هر آدمی توی زندگیش ممکنه که خطا کنه،پس بهتره خودتون‌رو سرزنش نکنید قطعا شما که الان اینقدر احساس ندامت دارید و ابراز می‌کنید که همسرتون‌رو دوست دارید خیلی خوب می‌تونید شرایط‌ رو به خوبی پیش ببرید و جبران مافات کنید منتها متاسفانه خیلی کلی مطرح کردید و برای اینکه بتونم کمکتون کنم نیاز به اطلاعات زیادی هست که لازمه بررسی بشه...
گفتید که دختر آرومی هستید!!!
چی باعث شد که دختری با شخصیت آروم چنین رفتاری‌‌رو از خودش نشون بده؟
آیا اولین بار بود که این رفتار رو داشتید یا قبلا هم تکرار شده؟
بازخورد همسرتون چی بود؟
آیا همسرتون توی بحث دخالت داشتن یا همونطور که گفتید موضوع از طرف خونواده ایشون بوده که منجر به ناراحتی شده؟
اهمیت اون مسئله چقدر بوده که منجر به درگیری فیزیکی شده؟
و خیلی سوالات دیگه...