با سلام و خسته نباشید

من روزهای پریودم یک هفته میشه، ولی این دوره کلا متفاوت بود. ۴ روز خونریزی قهوه ای به مقدار کم داشتم. بعد ۸ روز به صورت معمول هر دوره البته کمتر خونریزی داشتم.

شده ۱۲روز. الان تخمک گذاری من چطور میشه؟ ممکنه این دوره تخمک گذاری نداشته باشم؟ من ۳۹ سالمه و یکه ساله و نیمه اقدامم. به خاطر مشکل اسپرم شوهرم نتونستم طبیعی باردار بشم. میخواستم این ماهم شانسمو امتحان کنم. اگه نشد باید برم ivf. ولی خونریزی طولانی این دوره منو به شک انداخته که اصلا تخمک گذاری میکنم؟ یا نه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر کیفیت پریودتان متفاوت بوده است از نظر بارداری چک شوید. برای تعیین زمان تخمک گذاری از کیت استفاده کنید البته اگر قصد بارداری دارید نیازی به این کار نیست یکشب در میان اقدام کنید. خیلی فرصت ندارید پس برای بارداری سریعتر اقدام کنید و یا وارد سیکلهای درمانی شوید. شب خوش