پریود بعد از مصرف قرص کامپاند

سلام. من بخاطر 40 روز پریود نشدن به دکتر زنان مراجعه کردم .3 بسته قرص کمپاند و 2 آمپول پروژسترون دادن. بعد از زدن آمپول بلافاصله پریود شدم. 5 روز بعد از پریود قرص کمپاند را به مدت 21 روز مصرف کردم. الان 3 روز از تمام شدن بسته اول قرص کامپاند میگذره. چقدر طول میکشه پریود بشم؟ با توجه به اینکه از روز 7 باید دوباره 21 قرص بعدی را مصرف کنم. آیا باید دوباره آمپول پروژسترون بزنم؟ یا لازم است الان به دکتر مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل مدرس دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

معمولا بعد از قطع قرص ظرف یک هفته باید پریود شوید اگر تازه بررسی شدید در تاریخ مقرر بسته بعدی را استفاده کنید اما اگر بعد از قطع بسته دوم بازهم پریود نشدید باید بررسی مجدد شوید. پس نگران نباشید. شب خوش