سلام

من سال گذشته یک سقط قانونی درمانی به دلیل وجود آنومالی در هفته 15 داشتم. الان حدود یک سال گذشته و مجدد میخوام اقدام کنم چنددکتر بهم گفتن برای بارداری بعدی فولیک 5 بخور الان یک ماه بشتره میخورم اما شنیدم قرص پرگناکر مکمل خوبی هست و داخلش همه ویتامین ها و ریز مغذی هارو داره. میتونم بدون نسخه از اون استفاده کنم قبل از اقدامم. و اینکه آیا اگه اونو مصرف کردم فولیک رو بذارم کنار یا اونم 5 رو مصرف کنم همزمان؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

نیازی به مکمل در زمان اقدام ندارید.این دارو مخصوص بارداری هست جانم

همان فولیک اسید کافی است