خودارضایی در بانوان

سلام من 21 سالمه تقریبا چند ساله که خودارضایی دارم که بعد از ازدواجم هم بدتر شده چون در رابطه دخولی ارضا نمیشم لذت میبرم اما ارضا نمیشم این باعث میشه بیشتر تحریک میشم و بعد از ارضا شدن همسرم خودارضایی میکنم همسرم نمیدونه اصلا و اینکه فیلم های مستهجن هم نگاه میکنم برای ارضا شدن، از طرفی وقتی خودارضایی میکنم دیگه میلی برای همسرم نمی مونه، خیلی خیلی دلم میخواد بذارمش کنار اما نمیتونم همش چهار پنج روز تحمل میکنم بعدش دوباره شروع میشه لطفا راهنماییم کنید چه جوری ترک کنم؟ همسرمو در جریان بزارم؟ چه جوری به همسرم بگم که فقط با رابطه ارضا نمیشم خیلی حالم بده زیر چشام گود شده و احساس میکنم افسرده هم شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، نزدیک به ۷۰درصد خانمها از راه دخول صرف ارضا نمی شوند و نیاز به تحریکات کلیتوریس دارند، حالا یا توسط خودتون در حین دخول، مثل زمانیکه خودارضایی می کنید و یا توسط لمس همسرتان، اگر در رابطه تحریک شوید و ارضا نشوید مسلما بیشتر بسمت خودارضایی میروید، از خودارضایی باهمسرتان صحبت نکنید، شاید به ایشان حس بی کفایتی دهد، اما به ایشان بگویید برای رسیدن به اوج به تحریکات دیگری جز دخول هم نیاز دارید که طبیعیست.دیدن فیلم مستهجن را باید ترک کنید چون به طور جدی روند تحریک و ارگاسمتان مشکل می آفریند.برای ترک خودارضایی به افزایش کیفیت رابطه جنسی خود و همسرتان بپردازید.