سلام دختر من چهار ماهشه با کوچکترین گریه شروع به هق هق کردن می کنه چندین ساعت هم طول می کشه چیکار باید بکنم توی خواب هم ادامه داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
گاهی مواقع وقتی در خواب برای چند ثانیه تنفس متوقف می شود امکان بروز هق هق وجود دارد. ولی در کودک شما در بیداری و هنگام گریه نیز رخ می دهد. نوع گریه کردن در کودکان متفاوت است. در مورد کودک شما به نظر نمی رسد مشکلی وجود داشته باشد با این حال اگر در این حالات به خصوص زمان خواب در نفس کشیدن مشکل دارد توسط پزشک معاینه شود.