زمان گردن گرفتن نوزاد

سلام و خسته نباشید ببخشید من دخترم اول که دنیا اومد زردی طولانی داشت و آزمایش تیروئیدش رو گفتن باید تکرار کنید توی تکرار آزمایش همه چی نرمال بود، دخترمم از همون‌ اول زبونشو بیرون میزاره . اینجا پرسیدم که لازمه ببرمش متخصص که ببرمش متخصص و گفتن آره. پیش سه تا متخصص بردمش گفتن همه چی نرماله و فقط معاینه مخچه کردن و اندام ها هیچکدوم آزمایش وریدی ننوشتن. الان دخترم سه ماه و ده روزشه

قان و قون میکنه توجه داره لبخند و قهقهه داره واکنشش به نور و صدا خوبه اسباب بازیهاشو میفهمه .

اما گردنش لق میزنه . رو شکم که باشه گردنشو بالا نگه میداره یا بغل که باشه اما لق میزنه هی

بازم لازمه پیگیری کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

روند تکامل گردن گرفتن کودک به تدریج شروع می شود و تا 6 ماهگی ادامه می یابد که کودک در آن زمان خودش به تنهایی قادر است در حالت نشسته گردن را بالا بگیرد و به طرفین بچرخاند. در حال حاضر کودکتان روند تکاملی نرمال دارد.